ENGANG-ALLTID
ET FELLESSKAP FOR ALLE SOM HAR VÆRT OG/ELLER ER KFUK-SPEIDERE
                                       Hjem   Om oss   Kontakt   Sommertreff   Fotoalbum
 

 

FERIEDAGER - ÅL I HALLINGDAL
MANDAG 12. - FREDAG 16. juni 2023
Påmeldingsfrist: 12. mai 2023
 


INVITASJON:

Engang-Alltid gir seg ikke! Nå inviteres du til feriedager på Ål i Hallingdal! Vi skal bo i Hallingdal Feriepark. Parken er ganske ny, og fasilitetene er riktig fine. Vi skal bo i hytter med god plass til fire i hver hytte. Rett bak hyttene renner elva, og langs elva går en trivelig gangvei. I hyttene er oppredde senger og håndklær inkludert i prisen.

Forutsetningen for å arrangere treffet er at vi blir mange nok! Ferieparken trenger bekreftelse i god tid på om vi kommer, og hvor mange vi i så fall blir. Derfor er det viktig at vi får påmeldingen din gjerne så snart som mulig, og senest innen 12. mai 2023!
 

PLANLAGT OPPLEGG:

Vi møtes til middag i Ferieparken kl. 18 mandag kveld. Deretter blir det velkomstsamling i Stallen. Stallen ligger et steinkast fra hyttene og har et forsamlingsrom som passer fint til alle samlingene våre.

Dagene videre vil gå omtrent som vanlig på samlingene våre:
Vi spiser frokost i hyttene - tørrmat, pålegg, osv. blir kjøpt inn og ligger klart i hyttene når vi kommer. Så blir det formiddagssamling i Stallen, der Gunn Bjørg Wisløff vil ha andakter for oss.

Det er ikke lagt opp til mye program - dette skal jo være feriedager!
Men det er mange muligheter på Ål, for den som har lyst: Turer i flott fjellterreng, eller langs elva bak hyttene - Besøke Ål kulturhus i Ål sentrum - besøke Ål kirke - eller slappe av i hytta eller ute på terrassene på hyttene, - kanskje invitere noen til litt kaffekos på hytta?

Middagene de tre neste dagene skal vi innta på Sundre Gjestestugu, som ligger i gangavstand fra Ferieparken. (Trenger noen bilskyss dit, ordner vi selvsagt det!) Disse tre middagene betaler vi hver for oss direkte til Gjestestugu.

Vi avslutter fredag etter frokost og en avslutningssamling i Stallen.

Påmeldingsavgiften er kr 3000,- og betales ved påmelding. Den dekker hele oppholdet (4 netter) og alt felles program i Ferieparken, middag ved ankomst, samt frokost og kvelds i hyttene. Middagene på Gjestestugu (og eventuelle "sprell" dere selv velger å gjøre i fritiden) er eneste utgift i tillegg til påmeldingsavgiften.
Vi skal bo i disse moderne hyttene. Det er plass til fire i hver hytte.
Rett bak hyttene renner elva, og langs med elva går en trivelig gangvei.

Les mer om Ferieparken her
 

 


GÅ TIL PÅMELDING 

 

 

VELKOMMEN TIL FERIEDAGER !!!