ENGANG-ALLTID
ET FELLESSKAP FOR ALLE SOM HAR VÆRT OG/ELLER ER KFUK-SPEIDERE
                                       Hjem   Om oss   Kontakt   Sommertreff   Fotoalbum
 

 

Informasjon til dere som er påmeldt til
Sommertreffet i Bergen 2017

Program for treffet i Bergen


Info 26.04.17:

Hei!

Vi er nå 28 påmeldte til treffet. Det er nok til at det blir treff!
Hvis du kjenner noen som ikke har fått meldt seg på enda, be dem ta kontakt med oss, - vi har fortsatt plass til noen etternølere.

I tillegg til påmeldingen, skal deltagerne på treffet betale kr.1.300.-  til kontoen for treffet, konto 1208 88 18693  v/Jarnfrid Sæterdal.  Betales innen torsdag 8.juni. Denne summen inkluderer turen til Lysøen kr. 700.- (medregnet  lunsj) og 3 middager.  Husk å  skrive navnet ditt på giroen når du betaler, slik at vi vet hvem pengene kommer fra.  (Hvis det er noen som ikke skal være med til Lysøen, skal de betale kr. 600,-)

Om du ikke skal være med på hele treffet, men har lyst til å være med til Lysøen, er det anledning til å melde seg på bare til Lysøen-turen på lørdag. Vi reiser med egen buss fra Zander K. Hotel  kl.  08.45 lørdag den 24. juni, og returnerer til samme sted ca. kl. 16.   Turen koster kr. 700.-  (inkl. lunsj).  I tillegg til Konsert og omvisning i Ole Bulls villa, blir det omvisning i Lyseklosterruinene ved Lill-Karin Wallem, og tur til Galleri Solbakkestova (Arne Melands atelier og galleri).  For de som ikke er påmeldt via treffet: Meld deg på til Ingebjørg Lohne, tlf. 995 31 710 så snart som mulig. (NB - påmeldingen er bindende).

Fullstendig program og info blir sendt ut til alle
som har meldt seg på til treffet!
Vi bruker e-post!
 De som ikke har e-post får info i posten.

 

VEL MØTT TIL ÅRETS TREFF!
VI GLEDER OSS TIL Å MØTE DEG!